Dia Mundial del medi ambient aquest 5 de juny de 2020

Aquest dia va ser instituït per les Nacions Unides per alertar sobre la degradació ambiental i donar a conèixer les necessitats de preservar i millorar el medi ambient. Es va escollir aquesta data perquè aquest dia s’havia iniciat la Conferència de les Nacions Unides sobre el Medi Ambient Humà, celebrada a Estocolm el 1972, a partir de la qual es va crear el Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient (PNUMA). 
Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) es produeix el 5 de juny de cada any, és el principal vehicle de les Nacions Unides per fomentar la sensibilització i l'acció a nivell mundial per a la protecció del nostre medi ambient. Realitzat per primera vegada el 1974, ha estat una campanya insígnia per a la sensibilització sobre les noves qüestions ambientals de la contaminació de la mar i l'escalfament global, amb el consum sostenible i delictes contra la natura. MIE ha crescut fins a esdevenir una plataforma global per a la difusió pública, amb la participació de més de 143 països cada any.

ÉS EL MOMENT DE LA NATURA (TIME #FORNATURE) 

serà protagonista del 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient 2020, i Colòmbia serà l'amfitrió global de la celebració.

Els aliments que mengem, l’aire que respirem, l’aigua que bevem i el clima que fa habitable el nostre planeta provenen de la natura.

Tot i això, són moments excepcionals en què la natura ens envia un missatge.

La natura demostra que estem a l’abast d’una avaria.

És el moment de despertar-nos. Per prendre nota. Per reimaginar la nostra relació amb la natura.

És hora de pujar la veu per dir al món que ara necessitem accions.

Aquest Dia Mundial del Medi Ambient, és el moment de la natura.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog